Nr.12 / december 2018
Op zaterdag 29 december 2018 en zaterdag 5 januari 2019
zal de oudheidkamer gesloten zijn!

Let op! De Winkel van Sinkel is deze dagen gewoon open!
Expositie "Koffie en Theetijd uit vroegere jaren".

Capucino, koffie latte, espresso wie kent het niet en denk aan de vele soorten theezakjes! Al die soorten worden in allerlei kopjes, mokken en theeglazen gedronken.
Hoe we de koffie en thee 40, 50 jaar of nog langer geleden dronken is te zien in deze tentoonstelling.
Iedere zaterdagmiddag van half twee tot vijf uur geopend in onze oudheidkamer.
De expositie is tot eind januari 2019 te zien.
De oudheidkamer in kerstsfeer.

Vanaf zaterdag 15 december zullen de oudheidkamer en de Winkel van Sinkel helemaal in kerstsfeer ingericht zijn.
Kerstinloop Oudheidkamer,

Op zaterdag 22 december zal er weer de traditionele Kerstinloop zijn. Vanaf 10.00 uur tot en met 17.00 uur zullen de Winkel van Sinkel en Oudheidkamer “de Negen Turven” geopend zijn.
Beide locaties zijn geheel in Kerstsfeer gebracht en hierdoor extra gezellig.
Een prachtige gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers weer eens een praatje te maken met (oude) bekenden.
In de Winkel van Sinkel kunt U naast het bekende ouderwetse snoepgoed ook leuke Kerst presentjes kopen. U bent van harte welkom.
Nieuwjaars bijeenkomst

Vrijdagavond 11 januari wordt de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst gehouden.
Door “Thomasvaer en Pieternel” wordt een terugblik gegeven op het afgelopen jaar.
En er is een presentatie over “wat gebeurde er in 1973 in Benthuizen?”,
uit oude krantenknipsels is een selectie gemaakt en daar gaan wij u wat over vertellen. In woord en beeld komen zo leuke, en soms minder leuke gebeurtenissen weer in uw herinnering naar boven.
Waar: verenigingsgebouw "De Bron" Dorpsstraat 42, achter de Hervormde Kerk, aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 u.
De toegang is Gratis, allen, ook niet leden hartelijk welkom!
Dus breng gerust uw familie of vrienden mee.
Vanaf deze plaats wenst het bestuur u goede en gezonde feestdagen en een prettige jaarwisseling toe.
Op zaterdag 29 december 2018 en zaterdag 5 januari 2019
zal de oudheidkamer gesloten zijn!

Let op! De Winkel van Sinkel is deze dagen gewoon open!